PREDAVANJE

U sklopu dela predavanja teži se ka tome da se okupe uspešni pojedinci iz navedene tri oblasti i to s ciljem širenja svesti o načinu dostizanja uspeha. Na predavanjima studenti će moći da čuju sve o aktuelnim temama iz okruženja o kojima će im pričati predavači i koji će sa studentima podeliti svoja iskustva i dati im savete kako da dođu do uspeha.

 

web

 

MET CHANCE PREDAVANJE

Tema: Izazovi upravljanja međunarodnim projektima – iz prve ruke

MSG GLOBAL SOLUTIONS

 

Predavanje ima za cilj da upozna studente sa izazovima, problemima i zanimljivostima koji prate rad na velikim međunarodnim projektima. Studenti će moći da čuju više o faktorima koji utiču na dinamičnost poslovanja u takvim multikulturalnim okruženjima, preprekama sa kojima se menadžeri i zaposleni svakodnevno susreću, kao i mnogim interesantnim situacijama u kojima se mogu naći.

Kroz brojne praktične primere, studenti će steći uvid u različite aspekte rada na međunarodnim projektima. Uslovi rada, klijenti i zaposleni različitih kultura kao i brojni benefiti rada u takvom okruženju su samo neke od tema o kojima možete čuti – iz prve ruke!

Gost predavač:

Nikola Đokić je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije. Svoju profesionalnu karijeru započinje na poziciji Software developer-a, pri čemu kasnije prelazi u SAP gde započinje karijeru IT konsultanta u oblasti osiguranja. Nakon nekoliko godina u SAP-u, uz primetan uspon na profesionalnom planu, svoj dalji angažman nastavlja u još jednoj multinacionalnoj kompaniji – msg global solutions, koja ima 14 kancelarija širom sveta. Tokom svoje bogate karijere stekao je iskustvo rada na velikom broju projekata implementacije SAP rešenja u velikim kompanijama, na nekoliko kontinenata. Trenutno radi na poziciji direktora kompanije msg global solutions SEE d.o.o, sa sedištem u Beogradu, kao i na poziciji generalnog direktora jednog od Competence-centara unutar kompanije.

O kompaniji:

Multinacionalna kompanija Msg global solutions deo je MSG grupe koja više od 30 godina pruža podršku u poslovanju kompanijama u finansijskom sektoru, a kao najvažniji segment poslovanja izdvaja se razvoj i implementacija core informatičkih rešenja u industriji osiguranja. Kao jedan od ključnih globalnih partnera kompanije SAP, u oblasti rešenja za industriju osiguranja, Msg global solutions poseduje značajne reference u implementaciji SAP for Insurance rešenja i njihovi klijenti su mnoge od najvećih svetskih osiguravajućih i reosiguravajućih kompanija.

Msg global solutions SEE d.o.o. sa sedištem u Beogradu, predstavlja jednu od 14 kancelarija u svetu preko kojih kompanija msg global solutions obavlja i dalje razvija svoje poslovanje. Zahvaljujući kompetencijama lokalnih konsultanata, koji iskustvo i znanje stiču na zahtevnim projektima u inostranstvu, Msg global solutions SEE poseduje ekspertizu koja se odnosi na implementacije ključnih modula SAP for Insurance rešenja.